temiz tuz için ürünler (5)

Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait inorganik bir kimyasal bileşiktir, hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Mutfak tuzunun, mutfak ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme teknolojik süreci, tuzlu suyun termal yoğunlaştırılması ve bu sudan tuz kristalleştirilmesi işlemine dayanır. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen tuz yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve tada sahip ince kristal beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler gösterir. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca anti-aglomerasyon maddesi içermeyen gıda tuzu da sunmaktadır.
Sodyum klorür

Sodyum klorür

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait bir inorganik kimyasal bileşiktir; hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme süreci, tuzlu suyun ısıtılarak yoğunlaştırılması ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada, mineral bir bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve lezzete sahip ince beyaz kristal toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca, aglomerasyon önleyici maddeler içermeyen gıda kalitesinde bira yapım tuzu da sunmaktadır.
Sakaroz (Beyaz Şeker)

Sakaroz (Beyaz Şeker)

Sakaroz, beyaz şeker veya sofra şekeri olarak da bilinir, şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. Basit karbonhidratlar arasında yer alan bir disakarittir. Ürün, topak veya parça içermeyen beyaz, homojen, granül kristaller şeklindedir ve şekerin karakteristik tatlı kokusuna ve tadına sahiptir. Sakaroz, kolayca suda çözünür ve hızla yeniden kristalleşebilir. Foodcom tarafından sunulan ürün, genetiği değiştirilmiş bitkilerden elde edilmemiştir.
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.